23 Tak

23Tak for arbejdsomhed, nysgerrighed, tilbagemeldinger og indsats i 23 mobile ting projektet – Hvis du ikke er helt færdig med alle opgaverne – så husk at bloggen bliver hvor den er. Der er altså stadig mulighed for at lave manglende ting og genopfriske de andre hvis nødvendigt. Du er også fortsat velkommen til at spørge efter ”support”. Det har været sjovt at følge hvordan i har brugt den nye viden – også til at berige vores bibliotekstilbud, og jeg glæder mig til flere nye forsøg og ideer og nye sjove måder at lave mobilt bibliotek på

Det har også været sjovt at lave 23 mobile ting… De ”remixede” projekter på Engelsk i samarbejde med State Library of New South Wales 23 Mobile Things og det deraf affødte Australien / New Zealand projekt for nyuddannede bibliotekarer har sammenlagt mindst 1000 aktive deltagere. Den tyske version er netop gået online med ting 1 og der er en Hollandsk og muligvis en Svensk version på vej.

Indenlands er der interesse fra flere centralbiblioteker og et enkelt folkebibliotek.

Arbejdsindsatsen med de udenlandske udgaver har været meget lille – Men output temmelig stort og vi er blevet gensidigt inspireret af andre måder at tænke 23 mobile ting forløbet på. Borgmester i Guldborgsund John Brædder siger om kommunens internationale strategi
Vi lever i en stadig mere globaliseret verden. For at følge med – og være på forkant – må vi høre og se hvad der foregår i verden omkring os, være i dialog med vores naboer, præsentere vores interesser og vores kvaliteter, og modtage impulser udefra.”

Nye ”remixede” projekter kan følges her: http://23mobilethings.net/wpress/remix/

Guldborgsund-bibliotekerne er, igen, med dette projekt kommet både på Danmarkskortet og verdenskortet – på grund af at i har gennemført et læringsforløb om tablets som har givet jer nye kompetencer.

Jeg udsender snarest evalueringsinterview til at følge op på det skema i udfyldte da i startede.

Endnu engang – Tak for jeres deltagelse… Husk: 23 – That’s the magic number…

[Billede: http://www.flickr.com/photos/moe/7721137/%5D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s