Ting #19 – Musik

Der findes mange gode muligheder for at høre lovlig musik på sin mobil og tablet. Bibzoom har en Android app som fungerer som de populære radiotjenester – Den tilpasser sig din musiksmag når du giver feedback på det den spiller for dig – men du kan ikke selv vælge hvad du vil høre og fx afspille hele albums – Der skal du bruge Bibzoom på din PC.

Musikstreaming tjenester som Spotify, WIMP og Rdio har forskellige prismodeller – oftest findes der en gratis udgave til PC hvor du må leve med reklamer. Vil du have musikken med på din telefon eller tablet koster det typisk omkring 100 kroner pr måned. Så har du også mulighed for både at streame musik til din telefon og gemme musik til “offline” lytning når du ikke er i nærheden af mobilnet.

Du løser ugens opgave ved at teste en af disse services og sende et Tweet fra den du vælger. Ugens guide er til Rdio for her kan du få 14 dages prøvetid uden at afgive kreditkort oplysninger: Du er dog velkommen til at prøve en anden service som ugens opgave istedet. – Udover det der er dækket i Ugens vejledning (Rdio) kan du læse mere om hvordan du bruger Rdio her.
Du kan få 30 dages gratis Spotify premium – men det kræver at du indtaster kreditkortoplysninger og husker at afmelde inden de 30 dage er gået.
WIMP kan du få 7 dages prøvetid på din mobil eller tablet med et gratis abonnement.

Som bonus får du Playlisten 23 sange

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s