Ting #14: Flipboard – Dit personlige nyhedsmagasin

FlipboardLogoDer er mange apps der tilbyder at præsentere indhold fra websider, blogs, sociale medier osv på en flot måde – og med kilder efter dit eget valg. Flipboard er den mest benyttede og den er meget flot designet. Konkurrenter er Zite, Pulse og Google Current. Ugens opgave er at oprette en konto på en af dem og udforske mulighederne samt sende et tweet fra den app du har valgt med en artikel og husk hashtag #23mobileting.

Ugens Vejledning til Flipboard  indeholder hvordan du opretter en konto hos Flipboard, hvordan du navigerer i Appen, tilføjer kilder og deler på twitter. Du kan også sætte Facebook op som kilde og dele til den. Flipboard indeholder mange flere muligheder så gå endelig på opdagelse i den. I den nyeste version er der blevet mulighed for at lave sine egne online magasiner – Det kan du læse mere om her hos DR Viden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s