Ting 9: Pinterest – Din virtuelle opslagstavle

gl_badge_redEt af verdens største sociale netværk efter Facebook og Twitter er Pinterest. Du kan bruge det til at organisere næsten hvad som helst, så længe du kan knytte et billede eller en video til – og der oprettes automatisk link til den side du “Pinner” fra.
Du kan lave en visuel ønskeliste, en oversigt over ting du gerne vil se på en rejse, have overblik over din frimærkesamling eller følge hvor langt du er nået på et projekt – kun fantasien sætter grænser.

I vejledningen til Pinterest tager vi selvfølgelig udgangspunkt i deres App, som virker rigtig godt – men det kan også være smart at kunne “Pinne” direkte fra din browser. Det kan du gøre ved at installere en bookmarklet eller browserudvidelse. Du kan læse mere om den del i denne guide fra DR – der ikke er helt up to date, men virker fint for PC delen. Hvis du bruger Pinterest på PC synkroniserer den naturligvis automatisk med App’en.

Happy Pinning – Ting 9: Pinterest

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s