404 Fejl – Ugens ting er forsinket – lidt om fejlsider…

pinterest fail

I snart ½ døgn har det været umuligt at oprette en konto på ugens ting Pinterest.- både via deres App og via nettet. Derfor er ugens ting forsinket på grund af teknisk uheld – vi beklager. Istedet får i denne pausefisk – og hvis den ikke virker i løbet af mandag – så finder vi en anden lille app som vi kan udsende istedet for.

Men fejlsider er jo en helt lille sag for sig selv… 404 er en standard fejlmeddelse på internettet når den side du leder efter ikke kan findes. Det er selvfølgelig altid irriterende – men nogle 404 sider er faktisk svære ikke at holde af. En kendt en er Twitters FailWhale – der er godt designet og en formildende omstændighed når uheldet er ude.
twitter-fail-whale
Der er mange andre gode eksempler – jeg har samlet et lille udvalg på netop Pinterest for min egen side kan jeg godt logge ind på – I kan se mit udvalg her – og så kan i samtidig få en ganske lille mundsmag på ugens ting.

Men 2 små links til skal i have – nemlig en lille 4 minutters film herunder om hvordan man kan bruge fejlsiden aktivt som brand og et link til min egen yndlings 404 side – Nemlig Rolling Stones – og der skal lyd på 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s