Ting 2: E-mail

iphone_mail_iconE-mailen er en uundværlig del af vores alles hverdag. Så hvorfor ikke have den lige ved hånden på mini’en? Hvis man eksempelvis glemmer sit kodeord til Twitter, kan man få et nyt sendt pr. e-mail og man vil være fri for at tænde sin pc.

Vi har tidligere arbejdet med Gmail og vejledningen er derfor lavet ud fra, at man benytter denne konto. I vejledningen bruger vi Microsoft Exchange til opsætningen af e-mail og vi sætter Push til. Det vil sige, at Ipad’en automatisk giver besked, hvis der er kommet ny mail. Det tager en smule mere strømforbrug, men så er man sikker på at være opdateret. Bruger man flere e-mails, er det en god ide kun at have Push på sin primære e-mail.

Ugens opgave: Følg vejledningen og send et tweet omkring opgaven med hashtag #23mobileting eller til @23mobileting

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s